Ответ: кинь свой вк
Ответ: плез
Ответ:
Split milk in half. I heat one part to a warm state, remove from the heat, slowly pour in sugar, flour and salt, quickly stir with a whisk until smooth. I put eggs into the resulting milk mixture and stir it. I pour out the second part of the milk, a little bit of vegetable oil so that the pancakes do not stick to the pan. During baking, you do not need to grease the pan with oil. I collect pancake mass in a ladle, in the other hand I take the pan, pour the dough out of the ladle, turning the pan to spread. I turn over when the corners are reddened. I take with my hands a pancake by the edges, turning over, cook for thirty seconds. Перевод:Разделяю молоко пополам. Одну часть нагреваю до теплого состояния, снимаю с огня, медленно насыпая сахар, муку и соль, быстро размешиваю венчиком до однородности. В полученную молочную смесь вбиваю яйца, размешиваю.Выливаю вторую часть молока, чуть-чуть растительного масла, чтобы блинчики не прилипали к сковороде. Во время выпекания не нужно смазывать сковороду маслом. Набираю блинную массу в половник, в другую руку беру сковороду, выливаю тесто из половника, вращая сковороду, чтобы оно растеклось. Переворачиваю, когда подрумянятся краешки. Беру руками блин за края, перевернув, готовить секунд тридцать.